Ajuntament d'Agullent::Galeria empresarial de la Província de València

Mostrant els resultats de 1 a 5 de 5

09-06-2017 La "Dipu et Beca" 2017 Agullent

Ací us deixem l'enllaç a les bases

09-06-2017 Seminari gratuït per a la creació d'empreses

Dimecres, 21 de jun de 2017 de 16:10 a 19:30 h.

El personal especialitzat del Centre Europeu d'Empreses Innovadores de València (CEEI València) impartix de forma gratuïta, un seminari a fi de servir de guia i orientació als emprenedors amb una iniciativa empresarial.

Dirigit a emprenedors amb una iniciativa empresarial i que tenen la intenció de posar-la en pràctica per mitjà de la constitució d'una empresa.

Més info i INCRIPCIONS

08-06-2017 Ajudes municipals a l'ensenyament musical

A la pàgina web de l'Ajuntament d'Agullent www.agullent.es s'han penjat les bases de les ajudes municipals a l'ensenyament musical Escola Música Amanci Amorós, curs 2016-17

Enllaç a les bases

18-05-2017 Agullent acull el 30 de maig el curs "Compra ètica pública"

Com convertir les compres de les administracions en un acte de responsabilitat social i mediambiental és el que planteja el curs que acollirà la localitat d’Agullent el proper 30 de maig.


La formació, titulada “Compra ètica pública”, serà impartida per Rebeca Torada, tècnica de la coordinadora valenciana d’ONGDs, i serà gratuïta ja que compta amb el suport de la Diputació de València. El curs està pensant per a sensibilitzar i capacitar als responsables dels processos de contractació dels ajuntaments valencians sobre la inserció de criteris socials, ambientals i de Comerç Just en les contractacions de serveis de l’administració pública.
El curs, que és gratuït, tindrà lloc de 10h a 14h a les instal·lacions de la Casa de la Cultura el dimarts 30 de maig. Per inscriure’s o rebre més informació cal adreçar-se a  info@cvongd.org o al telèfon 96 3913749.

17-05-2017 Lluna Blanca d'Agullent: una cervesa amb nom de poble

La cooperativa Articultura de la Terra, coneguda per elaborar les cerveses artesanes i ecològiques “Lluna”, commemora el seus primers 10 anys de vida amb dues noves cerveses d’edició limitada, una d’elles anomenada  Lluna Blanca d’Agullent, ja que fins fa ben poc la cooperativa estava ubicada a aquesta localitat de la Vall d’Albaida. L’altra s’anomena Lluna Roja d’Alcoi, doncs és la ciutat on estan ubicats ara.

La Lluna Blanca d’Agullent es pot consumir a tots els bars i restaurant de la localitat i es pot adquirir al Quiosc Carmen i a l'establiment d'alimentació Cosua. Des de la cooperativa Articultura de la Terra han explicat el motiu d’aquesta edició especial de cerveses, “en agraïment a l’estima rebuda, hem volgut agermar aquestes dues localitats, amb aquesta edició especial. Es tracta de 2 cerveses ecològiques i artesanes de 3,5 graus d’alcohol, de sabor suau i cos lleuger”.

Per la seua banda la regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Agullent, Bea Albert, ha agraït a la cervesa “Lluna” aquest bonic gest .”Mentre la cervesa “Lluna” es produïa a Agullent  sempre l’hem tingut present en les accions de promoció turística del nostre poble, com també d’altres productes artesans que s’elaboren a la nostra localitat com l’embotit, el vi, els ciris o les pilotes valencianes. Estem molt contents que Articultura de la Terra celebre ja el seu desé aniversari i els desitgem per molts anys més d’èxits”.

La cervesa Lluna Blanca d’Agullent és una lager pàl·lida d’estil alemany, molt atenuada de cos lleuger i amb menys alcohol i calories que les cerveses d’intensitat normal. Lleugerament amarga amb sabors apreciables de malta i llúpol amb un toc cítric, és encara, interessant de beure. Recorda a una clara, amb l’avantatge de no tindre cap sucre, additiu, conservant ni gas afegit.